Извънредни новини

Жената на Рууни продава най-добре

Жената на Рууни продава най-добре

Португалия и Испания са ужасни пазари, реват хиените

Колийн Рууни продава най-добре, похвалиха се от бразилска папарашка агенция, която направи няколко удара по време на първенството. Фирмата нае 8 допълнителни фотографи към екипа от 30 души заради световното по футбол. "Съпругата на Уейн Рууни се оказа истински благодат. Снимахме я по бикини на плажа, в зоопарка, до Статуята на Христос. За нея се плаща много по-добре отколкото за Сара Карбонеро например. Холандските играчи със съпругите им също се оказаха златна мина. Шакира и Пике продават отлично", сподели папарак, "Най-добрите пазари си остават САЩ, Австралия, Англия. С Испания и Португалия положението е трагично".

В Бразилия обаче очаквали повечко приходи от папарашки снимки. "Ако системата на оценяване е от 1 до 10, то бизнесът това лято удря към 5,5", добави източникът, "Само можем да мечтаем за пазара в САЩ, където конкуренцията е свирепа. Но само една снимка на Ким Кардашян с рапъра Кание Уест донесе на колега 250 000 долара. У нас повечето вестници още го карат на аванта". В Бразилия все пак са доволни, че разполагат с може би най-известния модел в света Жизел Бюндхен. "Тя продава добре по цял свят - от Турция до Америка", обясни параракът, пожелал анонимност. "Да е жив и здрав и Луис Суарес. Покрай ухапването му направихме добри пари", сподели папаракът.

Смърт на журналист шокира Лео Меси

Аржентинският журналист Хорхе "Топо" Лопес загина при автомобилна катастрофа в Сао Пауло. 38-годишният кореспондент на вестник "AS" се е возил в такси, което е било ударено странично от откраднат автомобил, преследван от полицейски патрул. Топо трябвало да отразява полуфинала с Холандия. Лопес е бил приятел на повечето аржентински национали, включително и на голямата звезда Лионел Меси, които са останали шокирани от новината. Скръбта си изразиха и някои други световни футболни звезди като Диего Симеоне и Радамел Фалкао. Не само голям журналист, но и голям приятел. Голяма скръб. Съболезнования на семейството на Топо Лопес", написа Симеоне в "Twitter".

Изкупиха монета с Ван Перси

Монета, увековечаваща прочутия гол на Ван Перси с глава срещу Испания, стана тотален хит в Холандия. Тя беше разпродадена за часове преди полуфинала с Аржентина снощи. Монетата струва малко под 10 евро, а от нея бяха изсечени 6000 бройки. Робин вкара един от головете на Мондиала с летящ плонж при разгрома 5:1 над Испания.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе