Извънредни новини

Жена подпали война в "Милан"

Жена подпали война в

Рим. Не само главата на треньора на "Милан" Масимиляно Алегри е поставена на гилотината. Италианската преса гръмна днес и че изпълнителният директор на "росонерите" Адриано Галиани ще бъде уволнен, ако тимът не се изправи на крака.

Както е известно, "Милан" направи най-лошия си старт в шампионата от сезон 1981/1982, когато изпадна от елита. Лично шефът на "росонерите" Силвио Берлускони е дал ултиматум на Галиани до април. "Да, говорихме по телефона със г-н Берлускони. Той е много недоволен от резултатите", разкри самият Галиани. Той дори заби нож в гърба на протежето си Алегри. "Треньорът преди всички зависи от резултатите", допълни гологлавият бос.

На дъното на този обрат е щерката на Силвио. Тя е надула ушите на татко си срещу Галиани. Но пред медиите Барба се обърна на 180 градуса. "Не искам да го махам. Просто трябва да променим философията си", отсече блондинката. Тя иска да въведе модел "Рома" и "Фиорентина" - купуваш евтино, но с перспектива. Барбара била разочарована от разхищението. "Милан" даде 11 млн. за Матри, но той се оказа разочарование. Според медиите в Италия, Барбара дори е намерила заместник на Галиани - легендата на "росонерите" Паоло Малдини.

От своя страна Галиани скочи на звездата Марио Балотели: "Той трябва да се стегне. Много често получава картони. Когато той е наказан, това ни тежи много"

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе