Извънредни новини

Жалко: Война за наследството на Трифон Иванов

Жалко: Война за наследството на Трифон Иванов

Не мога да спра свинщините, ядосва се щерката Галина

Какво става с имотите на Тати и колата му, алармира чрез "Фейсбук" втората дъщеря на Трифон Иванов Галина. На 11 март тя обяви, че апартаментът на легендата е бил обявен за продан и подкрепя твърдението си с офертата от сайт за недвижимо имущество. Става въпрос за четиристаен апартамент в "Зона Б" във Велико Търново. Цената му е определена на 90 000 евро. Заявката е направена на 7 март.

"19 дни след погребението му! Неговият апартамент вече се продава. Простете, неговият, който се оказа, че по документи бил на друг. Не е наш, на децата му, нито на негов роднина. Собственик е майката на любимата му. Добре дошли всички в моя нов живот", пише Галина, която живее със съпруга си и децата си в Германия.

В неделя следва нов пост, още по-скандален. Галина скочи, че реакцията й е предизвикала ответна: "Два дни след публикацията за апартамента е премахнато бебешкото шишенце на дъщеря ми от гроба на Тати заедно със свещта до него". С това явно чашата е преляла, защото следва нова атака към Валя, с която Иванов живя през последните години. Вчера дъщерята пита с какво право Валя се движи с колата на покойника. За целта публикува снимка на джипа му с емблематичния номер 3333 в движение. "Разстоянието и "законите" в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни "свинщини"! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км от Велико Търново, да ви разкажа всичко това и ако НИКОЙ от органите на реда няма "правомощията" да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв "ЧОВЕК" говоря!", ядоса се за пореден път Галина.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе