Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Земеделците бранят Ненчев да е министър

Земеделците бранят Ненчев да е министър

Заявяваме категоричната си подкрепа за водената от министър Николай Ненчев патриотична и в този смисъл евроатлантическа политика в сферата на националната сигурност. Това се заявява в позиция на БЗНС, разпространена до медиите.

"Приемаме като изключителен успех упражняваната от него власт", подчертават земеделците и изброяват постигнатите от Ненчев цели - разбити корупционни схеми, категорична воля за разсекретяване на досиетата на комунистическото военно разузнаване, извършената геостратегическа промяна на ориентацията на България и връщането й в лоното на демократичния цивилизован свят и скъсване с евразийския проект, приемането на програмата за модернизация на армията в условията на надвиснали заплахи. В този смисъл оставката му не стои на дневен ред за БЗНС.

„Заявяваме, че всяка атака срещу лидера ни и министър на отбраната приемаме като атака срещу всеки един от нас, срещу БЗНС и РБ. Даваме мандат на лидера ни да води преговори за намиране на ефективно решение и запазване целостта, силата и първоначалния смисъл на РБ", заявяват от партията на Ненчев. Правим всичко възможно да запазим целостта на РБ, заяви още Ненчев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе