Извънредни новини

Здравков: Не разбирам шегите от "Лаута"

Здравков: Не разбирам шегите от

Стига сме се делили, всички сме от "Левски", обединени сме най-силни. На "Герена" сложиха окончателно край на разделението между феновете. Това стана на среща в общежитието, на която присъстваха собственикът Тодор Батков, представители на фенклуба, бизнесмени, юристи, както и известни привърженици на тима като водещите Иван, Андрей, актьорът Кирил Ефремов. Всички ще участват заедно в предстоящите инициативи и празненства за 100-годишнината на клуба. Тодор Батков отново призова феновете за търпение, докато отборът стъпи отново на крака. Христо Йовов пък изложи концепцията си, за да върне "Левски" на върха. "Няма какво да кажа. Доста говорихме вътре", обяви Тодор Батков. Останалите участници в дискусията също бяха пестеливи на думи. "Обединение, друго няма", твърдяха те.

Малко по-късно стана ясно, че Антони Вутов е преборил болестта и ще бъде на линия за мача с "Локо" (Пд) на "Лаута" днес. "Не знам какво имат предвид с 12-ия играч. За мен е странна шега, неразбираема", отсече треньорът Антони Здравков. "Ще правя промени само ако се наложи. Крайно време е да изградим гръбнак", обяви треньорът на тима Антони Здравков.

Феновете на "Левски" са готови да организират постоянна охрана на паметника на Апостола в столицата, който стана жертва на крадци. Клубът и сектор "Б" излязоха с обща декларация за грозната постъпка. "Това е посегателство върху българщината. Надяваме се лицата, извършили това престъпление върху националната светиня, да получат най-строги наказания", пише в нея.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе