Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Зауерланд: Дано Кличко не избяга от Пулев

Зауерланд: Дано Кличко не избяга от Пулев

"Задачата на Владимир Кличко да защити титлата на IBF срещу нашия човек Пулев ще бъде доста трудна. Високият 194 см Кубрат не е като доста от слабите противници на украинеца като Пианета, Мормек или някой аматьор", това заяви промоутърът на Кобрата Кале Зауерланд пред немския вестник "Фокус".

"Пулев идва от източната школа, психически силен е и тежи 115 кг, с които зарежда юмруците си. Любопитен съм още колко Кличко ще стои на трона, предвид факта, че не става по-млад. Има някои свежи имена в тежка категория - Пулев, Дейвид Прайс, гладните американци Дионтей Уайлдър и Брайънт Дженингнс или пък канадецът Бърмейн Стивърн. И макар че не е побеждаван от 10 години, Кличко е уязвим. Три пъти бе нокаутиран - не трябва да го забравяме", допълни боксовият агент.

Зауерланд анализира пред медията предстоящата битка на Владимир срещу претендента Алекс Леапай днес в Оберхаузен. "Лиапай няма какво да предложи, за да изненада Кличко. Може само да прати някой късметлийски удар в ранните рундове. Пулев е друга работа. Дано Владимир някак не избяга от предизвикателството", казва още промоутърът на Кубрат.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе