Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Симеонов защити Караянчева: Търсят под вола теле

Симеонов защити Караянчева: Търсят под вола теле

 

Голяма част от напусналите БСП са стойностни хора. Някои имат бизнес в моя регион, каза зам. председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов по БНТ.

Той заяви, че управляващите нямат нужда от помощ за кворума, а задкулисните политически договорки не са му силата.

Няма разлика в политическото поведение на Корнелия Нинова и на Радев. Разликата е само в пола. Повърхностни претенции, посочи той.

Частичното вето на изборния закон от Радев е несериозно, не виждам основание в крайните му и разделящи обществото тези, че ще има манипулации и служебна победа.Служебна ли беше победата му, на БСП и на ДПС, попита Симеонов. Според него президентът се държи като вечно недоволно и сърдито дете.

Симеонов за пореден път се изказа срещу ДПС като заяви, че „протестът трябва да е пред сградата на ДПС, която 30 години противопоставя хората в страната, особено в смесените региони“.

Има опция да работим с всички без ДПС, дори с Цветан Цветанов, коментира Симеонов. Според него няма основание да се иска оставката на Цвета Караянчева. Търси се под вола теле с репликата и, че протестиращите не трябва да се возят на метро. Да се забравяме, че тъкмо протестиращите спряха метрото, каза Симеонов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе