Извънредни новини

"Арсенал" загуби у дома, Левандовски с хеттрик за "Байерн"

Един от фаворитите за спечелване на Шампионската лига "Арсенал" допусна сериозна грешка по пътя към мечтания трофей и загуби у дома от гръцкия "Олимпиакос" с 2:3. Така след загубата от "Динамо" (Загреб) в предишния кръг поставя "артилеристите" пред доста сериозна задача. Те трябва да вземат точки в следващите си мачове срещу "Байерн" (Мюнхен) иначе може да се простят доста рано с Шампионската лига, което би било катастрофално за тях.

С трите точки от "Емирейтс" пък Олимпиакос се изкачи на втората позиция и с равен актив с Динамо Загреб засега ще мечтае за място в следващата фаза в тази доста тежка група. А лидерът в нея изглежда повече от ясен още от сега.

В другия мач от групата ново голово шоу на Роберт Левандовски донесе поредната победа на "Байерн". "Динамо" (Загреб) бе поредната жертва на германския колос и отнесоха пет безответни попадения на "Алианц Арена", а полякът се отличи с хеттрик.

Голеадата пред публиката в Мюнхен започна още в началото, а в средата на полувремето единственият въпрос беше с колко попадения в мрежата си ще си тръгнат хърватите след поредната лекция на германския колос.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе