Извънредни новини

"Ювентус" чупи рекорд за Игуаин

"Ювентус" ще счупи всички трансферни рекорди в Италия ако купи Гонзало Игуаин. Италианският шампион ще преброи 94,7 млн. евро на "Наполи", с което да активира освобождаващата клауза на голаджията. А това ще превърне сделката в най-голямата в историята на Серия А. Според медиите на Апенините босът на "Ювентус" Джузепе Марота и президентът на "Наполи" Аурелио де Лаурентис ще си стиснат ръцете още утре.

"Арсенал" бе също включен в битката за подписа на голаджията, но англичаните все още не са отправили официална оферта според медиите в Италия. Според "Гадзета дело спорт" Симоне Дзадза, който се прочу на Евро 2016 с комичната си дузпа срещу Германия, може да бъде жертван като разменна монета за трансфера. Треньорът на "бианконерите" Макс Алегри потвърди сделката с половин уста.

"Всички силни футболисти са добре дошли", заяви спецът. Той изпрати ясно съобщение до Пол Погба и Леонардо Бонучи, които са спрягани за трансфери в "Ман Юнайтед" и "Ман Сити" съответно. "Всеки, който иска да се махне от "Юве", трябва много добре да си помисли какво прави. Ние сме сред четирите най-силни тима в Европа. В състава си имам двама французи и се надявам, че те ще са тук за началото на сезона. Погба е амбициран да спечели титлата и Шампионската лига с нас. Трансферният прозорец е спокоен и не виждам за какво да се притеснявам", успокои обстановката Алегри.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе