Извънредни новини

"Юве" души около новия Стоичков

"Ювентус" се интересува от Тодор Неделев, гръмна в. "Тутоспорт". "Шампионите проучват възможността да привлекат 21-годишния халф, когото в България наричат новия Стоичков, а евентуалният трансфер се оценява на 4 млн. евро", пише изданието.

"Юве" го следи още от миналото лято, когато апетити към него имаха още "Рома" и "Тотнъм". От колебанието на трите тима обаче се възползва немският "Майнц", който подписа с Неделев договор, влязъл в сила през зимата. Тошко все още не е дебютирал за новия си клуб в Бундеслигата. Иначе този сезон има 11 мача с "Ботев" (Пд) в родната "А" група. За националния отбор на България е изиграл 5 мача, в които е успял да запише две асистенции, отбелязва "Тутоспорт".
Според ежедневника Неделев е гласен за заместник на Симоне Пепе, който на практика е без алтернатива след напускането на Емануеле Джачерини, който отиде в "Съндърланд".

Онзи ден българинът игра без смяна в контролата на "Майнц" с втородивизионния ФШФ "Франкфурт", спечелена от тима му с 4:0. "Чувствам се добре, започнах да свиквам с отбора, треньора, с всички. Днес изиграхме добър мач. Благодаря на всички, че ми помагат. Пожелавам на всички в Майнц да са живи и здрави. Надявам се да постигнем целта, която гоним", заяви Неделев след двубоя.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе