Извънредни новини

Юноши вдигнаха кръвното на Гонзо

Юноши вдигнаха кръвното на Гонзо

Дерби при юношите вдигна кръвното на Георги Иванов. Спортният директор на "Левски" взе мерника на набор 99. Повод за това стана загубата от "Литекс" с 1:2 вчера. Гонзо не можа да се примири с представянето на талантите. Той дори на два пъти пробва да си тръгне, за да не гледа повече постната им продукция, но все се връщаше с надеждата, че нещо може да се промени. Уви, това не стана. Иванов се прибра бесен в съблекалнята на стадион "Георги Аспарухов" и се очаква да има последствия за треньорите. Треньорът Стойчо Стоев също бе разочарован от представянето на бъдещите играчи за "Левски".

В същото време Сектор "Б" излезе с декларация, с която прикани шефовете на тима да стопират реформата за "А" група. Те не искат ЦСКА и "Литекс" да се върнат там по втория начин. Според привържениците на "сините" от Тръста, НКП и "Сини сърца" "армейците" и "оранжевите" трябва да си изтърпят последствията за действията. "Едните правят явен опит да спестят данъци и други задължения, а "Литекс" под диктовката на своите собственици разруши първенството и предреши по административен път битката за титлата", твърдят в декларацията си феновете.
Както е известно, Иво Тонев от името на ръководството на "Левски" обяви на събранието в хотел "Маринела", че иска още една среща между клубовете, за да се уточнят всички наболели въпроси около футбола у нас.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе