Извънредни новини

"Юнайтед" забрави как се вкарват голове

"Манчестър Юнайтед" записа трети пореден мач без да успее да отбележи гол. Селекцията на Луис ван Гаал завърши 0:0 като гост на "Кристъл Палас" в двубоя от 11-ия кръг на Висшата лига.

Така "червените дяволи" останаха на 4-ото място във временното класиране са актив от 21 точки. "Палас" пък е 8-и с 16 точки.

Лидер е "Манчестър Сити", който на "Етихад" днес успя да победи трудно "Норич" с 2:1. Николас Отаменди откри резултата в полза на "гражданите" в 67-ата минута, а Камерън Джеръм изравни в 84-ата минута. В 88-ата минута домакините получиха правото да изпълнят дузпа. Ръсел Мартин игра с ръка в наказателното поле и без изгонен с червен картон. Яя Туре минути по-късно вкара за 2:1.

В продължението на мача "небесносините" имаха нов шанс да реализират от бялата точка, но ударът на Александър Коларов мина встрани от вратата.

"Сити" е с 25 точки на върха в таблицата. Толкова има и "Арсенал", който би с 3:0 като гост "Суонси". Точни за "артилеристите" бяха Оливие Жиру (49'), Лоран Косчелни (68') и Джоел Кембъл (73').

Други резултати от днес:

"Нюкасъл" - "Стоук" 0:0
"Уотфорд" - "Уест Хем" 2:0
"Уест Бромич" - "Лестър" 2:3
"Челси" - "Ливърпул" 1:3

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе