Извънредни новини

"Ман Юнайтед" взима скръндза

Едно от откритията на сезона в Англия Адам Лалана е много близо до трансфер в "Манчестър Юн", твърдят медиите на Острова. Нападателят на "светците" е искан от мениджъра Дейвид Мойс. Лично той ще води преговорите.

Лалана попада е в сметките на Рой Ходжсън за световното първенство в Бразилия. Именно за това Лалана реши да издърпа планираната за 14 юни догодина сватба с дългогодишната си приятелка Емили Джъб. Ден по-късно е първият мач на Англия на Мондиала срещу Италия. Лалана и Джъб се венчаха навръх Коледа. "Мирър" разкри, че двамата са похарчили едва 500 паунда за сватбата. За тяхно съжаление те нямаха възможност за меден месец, тъй като Лалана игра вчера за "Саутхемптън" срещу "Кардиф".

"Манчестър Юн" стана първият отбор в историята на Висшата лига, който успява да спечели мач на Боксинг дей след като е губил с 0:2. "Дяволите" гостуваха на "Хъл" и попаденията на Честър и Мейлер дадоха преднина на домакините. Смолинг, Рууни и автогол на Честър обаче донесоха победата на шампионите с 3:2.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе