Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Летифов:Войната между институциите руши държавата

Летифов:Войната между институциите руши държавата

Войната между институциите руши устоите на държавността. Това заяви зам.-председателят на ДПС Халил Летифов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. Противопоставянето е за сметка на българските граждани, допълни той.

"Ние имаме ангажимент да защитаваме държавността и да храним авторитета на институциите, които са на критично ниско ниво”, каза още Летифов.

Властта не е цел, а средство за решаване на проблемите, категоричен бе Халил Летифов. Той подчерта, че ДПС очаква предизборна кампания с идеи и цели за управлението на страната.

"Кой каква подкрепа ще получи – се решава на избори. Най-важното е всички български граждани да участват отговорно в парламентарните и президентските избори. Това ще определи бъдещето на държавата“, коментира зам.-председателят на ДПС.

Халил Летифов заяви, че от ДПС се доверяват на конкретни действия, поети и изпълнени ангажименти.

31 години ДПС неотменно сме защитавали демокрацията. Ние ще продължим да я защитаваме. За 31 години всички важни решения за геополитическата ориентация, за съдбата на България са вземани с участието на ДПС. Нашите мотиви за участие на тези избори ще са единствено и само от гледна точка на интересите на българските граждани и на родината, заяви зам.-председателят на ДПС.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе