Извънредни новини

Война в Пловдив разпали Зума

Война в Пловдив разпали Зума

Пловдив. Война под тепетата предизвика яростна атака на Христо Бонев срещу Сашо Александров пред БНТ. "Жълто-черният" шеф бе обвинен от легендата на "Локо" (Пд), че се е предлагал за играч на "смърфовете", но е бил алчен, а също и че не се е "събличал по гащи пред жена си". Освен това Зума нарече Сашо "Крив" и заподозря цялото ръководство на "канарчетата", че седи на Колежа, за да прибира тлъсти заплати, вместо да милее за емблемата. Бонев се изкефи, че "Локо" е пред градския съперник въпреки по-скромния бюджет.

Изпълнителният директор на "Ботев" (Пд) Александър Александров не се забави с отговора. "Първо искам да кажа, че никога не съм гонен от "Черно море", а сам си тръгнах. Второ - Атанас Узунов не ми е любовница, за да му пращам есемеси. На Христо Бонев искам да кажа, че явно с възрастта започва да забравя, но искам да му припомня, че той и Узунов ме канеха да ида в "Локомотив". Аз обаче категорично отказах, защото за разлика от други хора имам 20 лева в джоба. Освен това искам ясно да кажа и повече няма да коментирам - моят прякор е Кривия, а неговият - Золума", бе ответният удар на доскорошния футболист.

В същото време думите на Бонев се превърнаха в тема номер 1 за запалянковците в Пловдив. Форумите буквално са задръстени от нецензурни реплики между фенове на "Ботев" и "Локо", чиито страсти са нажежени до червено. И без това враждуващите агитки са настръхнали. Предстоящите футболни битки в 14-ия кръг по оста Пловдив-София са напълно игнорирани.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе