Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ВОЛЯ пак иска оставката на Каракачанов

ВОЛЯ пак иска оставката на Каракачанов

Министър Каракачанов трябва да се оттегли от поста като преди това се извини на народа за поредната обида, която му нанесе. Затова призоваха от парламентарната група на ВОЛЯ. По думите на вицепремиера, изречени не къде да е, а по време на честванията на Илинденско-Преображенското въстание, „държавата не върви, а народът само мрънка и пие". Според него няма как след „изпиването на третата ракия в кръчмата да се оправи държавата."

Зам.-председателят на НС Веселин Марешки призова Каракачанов да мисли повече преди да говори, а ако не може, най-добре да спре да говори. „Преди време той каза да си пием хапчетата, но като го гледаме как се държи, ние настояваме той самият да спре онези хапчета, че серията му от гафове стана доста голяма - като започнем с фирмите на султанките, минем през опитите да уреди с най-висшето държавно отличие спорни фигури и стигнем до най-голямата вреда, която нанесе на народа – разграбването на 6 милиарда лева за излишна в момента военна техника. Още по-лошото е, че няма да изхарчи тези пари сега, а ги разсрочва в годините, когато него няма да го има във властта, но поколения българи ще продължават да плащат", заяви Веселин Марешки.

И Каракачанов, и Симеонов излагат не само себе си, но излагат и избирателите. Затова трябва максимално бързо да си ходят от властта, смятат от ВОЛЯ.

Лидерът на ВОЛЯ обяви, че парламентарната група завършва със самочувствие първата година от мандата. „Благодарение на ВОЛЯ това народно събрание е различно. Ние сме тези, които постоянно напомняме на другите за неизпълнените обещание към гражданите и ще продължим да бъдем такъв политически прожектор и през следващия политически сезон", каза още Веселин Марешки.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе