Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Борисов към властта: Рано на работа заради трафика

Борисов към властта: Рано на работа заради трафика

Агитка на ЦСКА чакаше премиера пред студиото на bTV

Министър-председателят Бойко Борисов е забранил на властта да затруднява движението с кортежи в най-натоварените часове. Това каза самият той в студиото на bTV.

По думите му сутрин след 7.30 и вечер между 17.30 и 19.00 часа не е допустимо министри и депутати да правят със служебните коли задръствания. И даде пример със себе си, като отбеляза, че всяка сутрин тръгва по-рано към Министерски съвет. Изключения за пътуването на управляващите в София може да се позволи само за официални делегации, каза още Борисов. 

Агитка на ЦСКА посрещна Бойко Борисов пред бТВ. Той се спря при тях - разпознал няколко, които ходили при него да го молят да помогне на ЦСКА.

При влизането на премиера в bTV са го очаквали агитки на ЦСКА, анонсира водещият Антон Хекимян. "Няколко от тях разпознах, които са идвали при мен преди месеци, за да помагаме на ЦСКА да играе в А група, за да се стабилизира", посочи Бойко Борисов. "Защото ЦСКА е най-добрият отбор. Чакахме футболните хора на ЦСКА, техните привърженици, деятели - да намерят някакво разбирателство. Когато взеха купата и дефилираха с купата аз виждах само Гриша Ганчев", посочи още той.

"Сега държавата дава 10 млн. за купата по волейбол, отделно сигурно над 300-400 млн. са отишли за волейболни зали, сигурно има над 20-30 в страната", каза министър-председателят.

И продължи:"Защо сме го направили – защото феновете на волейбола заслужават да бъдат толерирани, инвестираме толкова заради радостта на хората. За ЦСКА ако има начин не 11, а 20 млн. бих настоял колегите да вземат такова решение. ЦСКА не е кой да е клуб. Аз съм левскар, но това е ЦСКА".

Призовавам хората да си стиснат ръцете и да идат да играят на Армията, заяви още Бойко Борисов.

Очаквайте подробности!

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе