Извънредни новини

Вкараха "Левски" в нигерийската джунгла

Вкараха

"Левски" влезе в нигерийски капан, от който няма излизане, научи "Стандарт". "Сините" продължават да удрят на камък с жълтата карта на последното си ново попълнение Бабатунде Адениджи. От "Герена" всеки ден звънят на мениджърите му, за да им помогнат да получат документа. "Няма проблем", отговарят те, но нищо не се случва. Не помагат и писмата по електронната поща, които се пращат всеки ден до бившия му клуб "Съншайн старс" и нигерийската федерация.

"Казваме им, че имаме правила, че документите трябва да са до петък у нас. Отговор обаче така и не идва. На кой да се оплачем!", ядосват се от "Герена". "Левски" потърсили и помощ от БФС по случая. Явно обаче и от централата не могат да се справят с нравите в нигерийската джунгла. Така Тунде, който все още наваксва с подготовката, ще гледа като зрител и мача с "Черно море".

В същото време кипи здрава работа на официалната трибуна на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" правят всичко възможно тя да бъде готова още до април и да може да направи дебют в дербито с "Лудогорец", макар и без козирка за момента. В сряда от "Левски" се похвалиха и показаха визия на помещенията за журналисти, фенове и клубния музей, които ще се помещават там.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе