Извънредни новини

Виза спря нов за "Левски"

Виза спря нов за

"Сините" пратиха двама младоци да трупат опит

Визови проблеми попречиха на "Левски" да осъществи още един трансфер, преди да отпътува за Турция. Това ще стане във вторник сутринта. Крилото Жюстен Менголо не успя да дойде в България, защото не можел да си уреди документите толкова бързо. Той обаче успял да вземе пропуск за южната ни съседка и ще чака "сините" там.

Бившият футболист на "Университатя" ще мине прегледи в турска болница, преди да подпише. Очаква се столичани да се възползва от услугите на "Аджъбадем". Билети за Турция не получиха и двама от младоците, които водеха до сега подготовка с "Левски". Това са Илиян Димитров и Николай Кръстев. Първият бе пратен да трупа опит начело на атаката на "Нефтохимик". Там наскоро се озова и друг кадър от "Герена" Мисяк. Вратарят Кръстев пък ще се бори за титулярно място в "Локо" (Мз).

На "Герена" продължават усилено да работят и по привличането на нападател. "Сините" пробват да хванат ръка сред няколко играчи, след като "Жилина" се запъна отново за Вилем. Бразилецът се бе договорил с "Левски", но словаците предпочитат да го продадат за повече пари. Един от набелязаните също трябва да се появи в Турция до края на седмицата, за да може да се окомплектова напълно отборът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе