Извънредни новини

Висша лига за ЦСКА само ако плащат

Висша лига за ЦСКА само ако плащат

ЦСКА ще получи покана за Висшата лига единствено ако започне да си плаща дълговете. Това стана ясно след събранието на футболните босове, което приключи преди минути. "Каквото за всички такова и за тях. Не може аз да плащам чужди дългове защото те са яли, пили и се веселили, а дурги не", разкри новият собственик на Локо Пловдив Христо Крушарски. Той обяви също, че дост от клубовете са против вкарването на задължителна банкова гаранция от 1,5 млн лв. "Всеки да дава колкото може. След като си взел едно решение да издържаш един клуб, трябва да знаеш как да го правиш", каза още ексцентричният футболен шеф.

"Клубовете трябва до 30 април да изкажат своето виждане за Висшата лига, за да бъде одобрен окончателен вариант. Засега те са два с 14 или 16 клуба, които по-късно ще се разделят на две. Всеки ще си знае мястото и за какво се бори, а откъде ще вземем отбори, за да станем 16ли? ще си купим", завърши Крушарски.

"Има интересни неща и смятам, че можем да се справим", заяви кметът на Созопол и член на Изпълкома на БФС Панайот Рейзи.

Изхвърлят досадно правило от А група

Новото първенство на А група ще започне без едно от най-досадните правила, което се превърна в мъка за доста отбори. Клубовете скочиха срещу задължителното налагане на юноши в стартовия състав и то ще отпадне. Вижда се, че на сила хубост не става, категорични бяха футболните босове.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе