Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Вежди Рашидов: Ревизоро е Мечтател

Вежди Рашидов: Ревизоро е Мечтател

 

Новият министър на околната среда и водите Емил Димитров не е толкова администратор, колкото е мечтател – човек, който може да пожелае и след това да го сбъдне. Това заяви председателят на комисията по култура Вежди Рашидов при Беновска.

„Много му работи главата, да внимавайт всички. Много е ерудиран, работохолик е, има нужда от подкрепа и аз му я давам“, каза Рашидов.

По повод биеналето във Венеция той повтори, че такова чудо не е видял и го определи като „сериозен провал срещу големи пари“.

„Да си носят носят вината тези, дето са се разпищолили, защото половин милион са си половин милион, добави Решидов“. Той се възмути и на факта, че живеем във времена, в които младото поколение не знае кой е Вазов.

„Ролята на медиите е доста голяма в борбата с престъпността. Нейна основна задача е да накара обществото да не се страхува, да излезе от паническия страх, да се създадът онези адекватни отношение, които да помогнат против тази престъпност.

"Днес какво се случва, хората стават, на две крачки от тях престъпления убийства, от съседния апартамент излиза комшията и казва, аз нищо не съм чул. Точно това чувство за страх трябва да се премахне и в това отношение медиите биха могли да помогнат. Разбира се цялото общество трябва да помогне, тази битка трябва да се води от всички нас, от медиите от депутатите и основно обществото може да се включи", допълни още той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе