Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Красимир Велчев: Само ГЕРБ може да ме уволни

Красимир Велчев: Само ГЕРБ може да ме уволни

Излъчен съм от ПГ на ГЕРБ за председател на Комисията по вероизповеданията и правата на човека и само те могат да дадат оценки и да решат дали да остана или да се оттегля. Това заяви Красимир Велчев председател на Комисията по вероизповеданията и правата на човека и депутат на ГЕРБ.

"Не съм от вчера тук, за да опровергавам твърдения дали съм ксенофоб или не съм, посочи Красимир Велчев. - Вече втора година съм председател на Комисията по вероизповеданията и правата на човека. Това говори за доверието, което са ми гласували колегите ми от ГЕРБ", посочи още Велчев.

Същевременно Велчев обяви, че е готов да се извини на всеки, когото е засегнал в пленарната зала по време на дебатите по закона миналата седмица.

"Ако в тези думи, които и сега казвам, вие чувствате ксенофобия или когато съм се изказал, искам да се извиня и не говоря за партия ДПС, а за тези хора, които заслужават много повече, не само те, но и цялото ни общество и както виждате, че правим всичко възможно. Но ако някой съм обидил, искам тук публично да се извиня пред всички", каза Красимир Велчев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе