Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Марешки: Европейското политическо семейство на ВОЛЯ вече води в почти цяла Европа

Марешки: Европейското политическо семейство на ВОЛЯ вече води в почти цяла Европа

„Надявам се и българските граждани да се събудят и на изборите за европейски парламент през май догодина много ясно да го покажат. Нашите партии-посестрими от Движението за Европа на нациите и свободата набират все по-голяма популярност в държавите си. Поздравявам Марин льо Пен, че „Национален сбор" изпревари партията на президента Макрон. Истинските патриоти вече са водещи в почти цяла Европа. Досегашният модел се изчерпа, както и старите партии", заяви лидерът на ПП ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки. Така той коментира последните социологически проучвания във Франция, които сочат, че партията на Марин льо Пен „Народен сбор", вече събира по-голяма подкрепа от тази на президента на страната Емануел Макрон.

Ще припомним, че други членове на Движението вече са в управлението на страните си и правят сериозни реформи- например ЛИГА на Матео Салвини в Италия, „Партията на свободата" в Австрия. Все по-голяма подкрепа набира и „Алтернатива за Германия".

ВОЛЯ стана член на това движение на 1 март тази година по покана на неговите лидери. Така те ясно показаха коя е патриотичната партия за тях в България!

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе