Извънредни новини

"Възраждане" погна Томов за акции

"ЦСКА Възраждане" иска акции срещу инвестициите, които прави в базата. Това обяви една от основните фигури в сдружението - архитект Ивайло Мишев в "Канал 3". Бартерът трябва да залегне като точка в договора, който е предложен на клуба. "Казахме го в прав текст на Томов. Готови сме да намерим и стратегически инвеститор", каза Мишев.

Според него само за ремонта на "Панчарево" ще трябват 10 млн. лева. "Бяха зададени въпроси на Томов, но той не отговори. Трябва да даде пресконференция и да сложи нещата на масата. Добри или лоши. Александър Тодоров и Стойчо Младенов дойдоха на нашето коледно тържество, но на играчите им бе забранено. Не знам защо", допълни архитектът. "ЦСКА Възраждане" ще обяви баланса си до сега на своя сайт, а освен това сдружението към този момент не притежава акции в клуба.

В същото време стана ясно, че "армейците" са ударили на камък опитите да вземат тънко класен нападател. Рамбе, в който "червените" се бяха прицелили, е бил привикан спешно в "Беленензес". Тимът от Лисабон ще го засили към "Порто", който дава за него 1 млн. евро. "Имаме и резервен вариант", обявиха от ЦСКА. В Сърбия пък обявиха, че "Раднички" (Ниш) е отправил оферта за Неманя Милиславлевич.

"ЦСКА е голям клуб, също като "Бенфика". Роднините ми бяха много радостни, че дойдох тук. За клубът се говори в Европа", обяви новият треньор на вратарите Пауло Грило.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе