Извънредни новини

Валери превзе Сърбия с интернет

Валери превзе Сърбия с интернет

Бандата с пълни 90 минути за купата, счупена ръка помрачи победата

Интернет се оказа едно от най-големите оръжия на Валери Божинов. Българинът бе обявен за любимец №1 на феновете на "Партизан". Той за пореден път взриви социалните мрежи. Голаджията на постна снимка в "Инстаграм", придружена с култов текст. "Андрия Живкович - сръбския Меси! Детето чудо на "Партизан". Бандаловски - българският убиец Масчерано или Рамос, и аз Божигол", написа нападателят на "гробарите" под фотото, на което се поздравява с двамата си съотборници. "3 в 1 много добра комбинация, Божигол", присъедини се към него Бандаловски.

Постът бързо събра хиляди харесвания и стана водеща тема сред местните издания. Сръбската преса побърза да обяви Божи за любимец номер едно на навиячите заради духовитите си коментари в социалните мрежи. Двамата българи в състава на "гробарите" имат и друг повод за радост. "Черно-белите" се класираха за 1/4-финалите за купата след победа с 1:0 над "Вождовац".

Единственото попадение в мача бе реализирано от Абубакар. Бандата записа пълни 90 минути, а Божинов се появи в заключителните секунди на мача. Защитникът изживява истински ренесанс при новия треньор на тима Любинко Друлович.
Националът се превърна от последна дупка на кавала в неизменен титуляр. Щастието на "гробарите" бе помрачено заради тежката контузия на десния бек Мирослав Вулевич. Защитникът счупи ръка на няколко места след единборство и бе изкаран на носилка.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе