Извънредни новини

Урок по история в "Левски" за "Лудогорец"

Урок по история в

Феновете на "Левски" надъхаха играчите с разкази за славни мачове от миналото. Това стана в събота след обед. Тогава Роман Прохазка, Божидар Краев и Димитър Шейтанов посетиха кафенето на бул. "Тодор Александров". Там ги чакаха около 30 запалянковци, които след разговора си направиха доста снимки с тях. Футболистите от своя страна им връчиха сумата, която събраха в съблекалнята за хореографията за предстоящото дерби с "Лудогорец". "Трябва да бием на всяка цена, дори и да не станем шампиони", категорични бяха феновете.

Иначе по-рано през деня на "Герена" имаха друг повод за радост. Нападателят на Тунде Адениджи се отпуши и заслужи овациите на около 1000 привърженици на тима. Нигериецът вкара два гола при победата 3:0 над "Рилски спортист", която ще игра по обед на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов". Един гол добави Божидар Краев. Въпреки доброто настроени и хубавото време "стюардите" от агитката не се смилиха над останалите запалянковци. Те не допуснаха до трибуните фенове, които бяха дошли с кучетата си. "Черен" печат получи и привърженик на тима, който се появи с цяла торба пълна с бира.

"Надявам се да направим силен мач с "Лудогорец" и да бием", обяви Борислав Цонев, който единствен говори след срещата. На "Герена" обявиха, че няма да дават изявления до дербито.

Бразилец се стяга за титла на "Герена"

Вандерсон и съотборниците му от "Лудогорец" искат да подпечатат петата си поредна титла с победа на "Георги Аспарухов". Така "орлите" ще откажат "сините", след като ще натрупат 17 точки преднина, а до края на първенството ще останат само 5 мача. "Славия" и "Берое" отпадат от играта, защото ще почиват по веднъж заради "Литекс".

"Това е мач, който всички чакаме. Много важна среща и три точки, които ще ни гарантират титлата. Надявам се да играем добре и да спечелим в София", заяви бразилецът.

"Дано стане спектакъл. Очаквам пълен стадион. Поздравявам "Левски" за новата трибуна и лично Иво Тонев. Това означава повече комфорт за зрителите, сред които ще има жени и деца", коментира треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев. "Трябва да оставим съдиите на мира, а не само да се оправдаваме с тях", допълни спецът по повод плачовете на "Черно море" след победата на "Лудогорец" с 2:1.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе