Извънредни новини

Турция топи Италия пред УЕФА

Турция топи Италия пред УЕФА

Турция обвини в Италия в полягане на Република Ирландия. Загубата на "Скуадрата" с 0:1 изхвърли комшиите от турнира, след като не успяха да намерят място при най-добрите отбори, завършили на трето място. Според югоизточните ни съседи Конте е нарушил едно от правилата на турнира. То гласи, че отборите са длъжни да вадят най-доброто на терена, докато не отпаднат. А Конте направи точно обратното в сряда вечерта - направи осем промени в състава! И Италия не приличаше на себе си.

Освен това той имал зъб на турците заради загуба с "Юве" от "Галатасарай" с 0:1. Въпреки броженията край Босфора, УЕФА няма да заведе дисциплинарно дело срещу "адзурите". Причината е, че Конте си има и желязно оправдание. Цели 10 души му висят с картони, а идва мач с Испания. "Италия за пореден път предаде Фатих Терим", отчете дори и "Гадзета дело спорт". В Германия също критикуваха "Скуадрата". "Лошото е, че така създадоха излишни илюзии на ирландците", коментира Оливър Кан. Фатих Терим пък благодари на играчите с кратка реч преди да напуснат Марсилия.

Самият Конте предпочете да се радва на компанията на съпругата си Елизабета и щерката Виктория след мача и не обърна внимание на критиките. "Родителите ми няма да се срамуват от тази загуба, затова съм спокоен", отсече треньорът. "Труден мач, на лош терен. А те искаха повече от нас победата. Испания, фаворит? Щом вие го казвате значи е така. И Белгия бяха по-добре от нас", каза още спецът. Гаджетата и съпругите на играчите също не се разсърдиха на загубата.

Киара Биаси подари фотосесия на Симоне Дзадза, същото стори и Вероника Киарди от Миконос за половинката си Федерико Бернадески. Към тях не пропусна да се включи от Маями и палавата сексбомба Лаура Кремаски. Добри новини дойдоха и от лекарския щаб, след като Кандрева поднови тренировки. "С Италия трябва да се внимава, защото те не са само защита. Действат много добре и напред. Развили са се от 2012 г. насам", обяви селекционерът на Испания Висенте дел Боске.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе