Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Атлети от цял свят идват за Маратон София 2015

Атлети от цял свят идват за Маратон София 2015

Международният маратон София 2015 отново се радва на огромен интерес, научи "Стандарт нюз". Стартът на голямото спортно столично събитие е на 4 октомври пред Националния стадион „Васил Левски" на кръстовището на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. „Гурко".

Заявки за участие има от атлети от всички континенти. Сред тях са представители от САЩ, Канада, Австралия, Бразилия, Кения, Етиопия, Мароко и от няколко държави от Азия, съобщава www.sofia2018.bg. Очакват се над 1500 бегачи да участват в надпреварата.

През тази година Маратон София е част от официалните събития в програмата на София2018 – Европейска столица на спорта през 2018 г. Проектът цели да допринесе за престижа на българската столица като град на активния и здравословен начин на живот.

Заявки за участие в Софийския маратон можете да подадете в сайта marathonsofia.com. Изберете вашата дисциплина измежду следните опции - масов старт на 3 км, 8.4 км, 20 км или класическата 42.195 км – и се запишете на следния линк: marathonsofia.com

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе