Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Наследникът на Цветанов в парламента умува дали да стане депутат

Наследникът на Цветанов в парламента  умува дали да стане депутат

"Изненадна съм от развоя на събитията и все още не съм решил дали да стана депутат." Това заяви пред иформационния сайт Янтра лайф младежкият лидер на ГЕРБ във Великотърновска област Георги Недев, който трябва да замени подалия оставка като шеф на парламентарната група на ГЕРБ и като народен представител Цветан Цветанов. Недев е 4-ти във великотърновската листа на миналите избори, в резултат на преференциите, получени не без щастливото съвпадание на неговия номер с номера на партията. Той е завършил в НСА педагогика на физиеското възпитание. Общински съветник в местния парламент в старата столица, треньор по мотокрос и председател на мотоклуба „Сикс Спортс“.

През май Георги Недев очаквал първото си дете. Освен това наскоро започнал свой рекламен бизнес. Създал рекламна агенция, закупил и машинини и очевидно това са част от причините да се колебае дали да поеме към столицата.

Ако Георги Недев се откаже да стане депутат, следващите в листата били областният управител на Велико Търново проф. Любомира Попова, д-р Николен Стойнов и председателя на общинския съвет в Лясковец Даниела Арабаджиева.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе