Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Цветанов първо оператор, а после с реч

Цветанов първо оператор, а после с реч

Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов се изяви първо като оператор, а после държа реч и представи евролистата. Оказа се, че шефът на предизборния щаб на управляващата партия лично е заснел приветствието на кмета на Бургас Димитър Николов от среща с местния актив, излъчено на видеоекрана. "Моторът, сърцето и душата на партията", така беше представен Цветанов при появата си на сцената от певицата и общински съветник Йоанна Драгнева, която беше водеща заедно с актьора депутат Евгени Будинов.

"ГЕРБ е машина заради своите структури и идеите, които защитава", каза Цветанов в словото си. И увери, че управляващите ще отговарят с важните теми за Европа на агресията, злобата и дребнотемието на опонентите си.

"ГЕРБ загърби егото си и проведе разумен диалог с най-старата дясна партия. Дадохме възможност за интегритет", каза Цветанов по повод съюза със СДС за евроизборите. После обясни, че по време на кампанията ГЕРБ ще отговаря с европейска тематика.на агресията и злобата на опонентите. Цветанов се похвали, че 17 младежи дежурят от сутринта пред ЦИК, за да може партията ГЕРБ да се регистрира първа за евровота. 

Вторият човек в ГЕРБ предложи всички политически сили да подпишат преди вота меморандум за важните за България приоритети като влизането в еврозоната и Шенген, но се усъмни, че това ще бъде прието.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе