Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Цветанов открива семинар на ГЕРБ в Бургас

Цветанов открива семинар на ГЕРБ в Бургас

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще открие Областния семинар на бургаската структура на партията. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Събитието ще се проведе в Гранд Хотел „Поморие“ в град Поморие и ще започне от 12.00 часа. На дискусията ще присъстват народни представители, кметове, общински съветници, председатели на клубове, членове и симпатизанти на партията.

В рамките на събитието Цветанов ще изнесе лекция, свързана с актуалната политическа обстановка в страната и предизвикателствата пред България и Европа през призмата на предстоящите евроизбори.

След него политологът Румяна Коларова ще коментира българския политически процес в условията на демокрацията.

Участие в областния семинар ще вземе политологът Антон Тодоров с лекция „Фалшивите новини: манипулативни техники в контекста на европейските избори“.

Депутатът и политолог Тома Биков ще представи „Успешната предизборна кампания – анализ на допуснатите грешки, силни страни и работещи механизми.

По време на областния семинар ще бъдат връчени членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в област Бургас.

Снощи в интервю пред Панорама Цветанов заяви: "Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже, че направих това, което съм дълбоко убеден, че трябва да сторя.". Зам.председателят на ГЕРБ подчерта, че никога не е облагодетелствал строителната фирма „Артекс“, докато е бил депутат в Народното събрание.Той заяви, че решението му е било лично и подчерта, че не чувства угризения, защото в сделката за апартамента няма нищо незаконно. Той не изключи „руска намеса“ около скандала.

Цветанов заяви, че решението му е било лично, но е било съгласувано със семейството му и с премиера Борисов. Цветанов подчерта, че не чувства угризения, защото сделката с апартамента му е напълно законна.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе