Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Цветанов и Добрев със селфи от Китайската стена

Цветанов и Добрев със селфи от Китайската стена

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-шеф на партията Цветан Цветанов е на работно посещение в Китай.

"Днес, в рамките на работното ни посещение в Китай, любезните ни домакини ни предоставиха възможността да видим Великата Китайска стена. Изкачването беше невероятно преживяване", написа Цветанов в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Вторият в ГЕРБ се похвали и с видео от последното стъпало на Китайската стена. Показвайки гледка от върха, Цветанов уточни, че единствено с Делян Добрев успели да се изкачат, защото имали най-добрата физическа подготовка. 

Припомняме, че той е начело на делегация на ПП ГЕРБ, която е на работно посещение в Пекин, по покана на Китайската комунистическа партия (ККП).

В делегацията участват още членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и председател на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова, областният координатор на ГЕРБ-Хасково и председател на парламентарна Комисия по енергетика Делян Добрев и международният секретар на ГЕРБ София Цветкова.

По време на разговора Цветан Цветанов подчерта, че ГЕРБ участва активно в европейските политики, чрез партньорството си с всички европейски партии. „Целта на настоящото работно посещение е да разширим политическото си сътрудничеството и с партии извън Европейския съюз (ЕС). Обмяната на опит по дефинирането и реализирането на различни секторни политики са добра основа за партньорство между ГЕРБ и ККП", заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че след победата на партията на последните местни избори повече от половината български общини се управляват от кметове на ГЕРБ. „Доброто местно управление създава предпоставки за развитие и сериозен икономически потенциал", обясни още Цветанов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе