Извънредни новини

Цветан Василев: Готови сме за титла

Цветан Василев: Готови сме за титла

Пловдив. Собственикът на "Ботев" (Пд) Цветан Василев открито даде заявка за шампионски амбиции на тима през този сезон.

Босът на "канарчетата" говори пред сайта sporta.bg и показа, че следи изкъсо случващото се на Колежа и там всичко става по предначертан план.

""Ботев" е готов за шампионска титла, което не означава, че със сигурност ще я спечели. Тя не е самоцел за нас. Очаквах победата с 2:0 в дербито с "Локо", защото показахме, че израстваме с всеки изминал мач. Момчетата бяха мотивирани докрай, защото в предишните две дербито ги изпуснахме. Смятам, че добрите и щастливи моменти тепърва предстоят. Предадох на Стоилов, от когото съм много доволен - да поздрави футболистите за майсторството и за волята им за игра.", разкри банкерът.

Василев внесе яснота и около Тошко Неделев: "Радвам се, че напрежението в него беше овладяно след успешното приключване на трансфера му. Сега той е много по-зрял. Ние предпочетохме по-ниската цифрена сума от "Майнц", а имахме по-добри оферти. Предпочетохме по-ниското предложение от Бундеслигата, защото тя със сигурност е много по-добър трамплин за израстването на Тодор".

Цветан Василев не пропусна да коментира и модерната база, която изградиха "жълто-черните" в Коматево: "Според мен базата ще даде възможност за директно сравняване на нашия отбор и нашия футбол с най-добрите образци в Европа. Тя показва дългосрочния план на този проект и е необходимата стъпка в това направление. Неслучайно тя дори изпревари като историческо време изграждането на новия стадион, от който, разбира се, и отборът, и обществеността се нуждаят и се надявам да го постигнем в кратко време".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе