Извънредни новини

ЦСКА: Връщаме се наесен в "А" група

ЦСКА: Връщаме се наесен в

ЦСКА ще играе от следващото първенство в най-високия ешелон на българското първенство!, гръмнаха вчера от "Борисовата градина" с декларация. Под нея стои подпис на Гриша Ганчев. Обръщението се появи, след като стана ясно, че днес сутринта е имало среща на "Дондуков" 1 с премиера Бойко Борисов, Борислав Михайлов и представител на "червените". Той обаче не е бил Ганчев, а добре познатият в последно време Милко Георгиев.

Иначе в документа от "Армията" се твърди още, че благодарение на реакцията на Борисов и Михайлов спасението на "червените" е станало възможно. "Да, имаше среща, но не можем да кажем нищо повече", заявиха от пресслужбата на Министерски съвет. Според запознати Борисов е обявил единствено, че иска проблемът да се реши и като всички би желал "червените" отново да са част от елита.

От БФС обаче са категорични, че Борислав Михайлов не е поемал никакви ангажименти за спускането на ЦСКА с вълшебна пръчица в елита. Позицията на централата е, че това трябва да стане със спазване на законите, а не с номерата, които опитва да върти в последно време Гриша Ганчев. "ФИФА и УЕФА са категорични, че ЦСКА са осъдени от много футболисти и треньори. Те трябва да си получат парите", заяви ден по-рано вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев. Според запознати депешата от "Борисовата градина" е хитър ход, за да може при провал на схемите отново някой друг да е виновен пред "червените фенове".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе