Извънредни новини

ЦСКА вкара единия гол за победата на Лудогорец

ЦСКА вкара единия гол за победата на Лудогорец

Разград. "Лудогорец" победи ЦСКА с 2:0 на стадион "Лудогорец Арена" в Разград в мач от 5 кръг на А група на българското първенство. В 30-ата минута атака на Шоко изведе към Мисиджан и в опита си да ги спре централният защитник Апостол Попов вкара автогол. Второто попадение отбеляза Юнес Хамза в началото на второто полувреме. 

В стартовия отбор на "Лудогорец" отсъстваха титулярните играчи Владислав Стоянов, Жуниор Кайсара, Моци, Дяков, Златински, Михаил Александров, Марселиньо и Безяк. За ЦСКА дебютира новото попълнение Тончи Кукоч, който добре потича по терена.

Двата отбора играха сравнително равностойно като владеене и положения, но трикратният шампион от Разград успя да измести ЦСКА от първото място във временното класиране. И двата отбора имат по 10 точки. 

Хамза и Моци захапаха "Стяуа"

И публиката на ЦСКА няма да ги спаси, отсече защитникът

Страх! Няма такова нещо - отиваме в Букурещ на война!, отсякоха две от звездите на "Лудогорец" след победата над ЦСКА с 2:0. Козмин Моци и Юнес Хамза бяха атакувани от журналисти от северната ни съседка. "Какво като стадиона ще бъде пълен? Още по-добре. Ще има хубава атмосфера. Ние сме спокойни. Имаме сигурно участие в групите на Лига Европа, но ще гоним бонус - Шампионската лига", обяви Моци, който успя да стигне до място в националния отбор на Румъния. "Какво като фенове на ЦСКА ще викат за "Стяуа". Не е проблем. Агитката на "Левски" подкрепи "Лацио", но това не ни попречи да ги отстраним. Свикнали сме на такива неща. Важното е, че повечето хора ще подкрепят нас", каза още защитникът и призова отново феновете на бившия си клуб "Динамо" да викат за "Лудогорец".

Юнес Хамза пък бе категоричен, че на агитката на "червените кучета" няма да бъде единствената, която ще вика срещу "Стяуа" на "Арена Национал".

"Знам, че ще има сериозно присъствие на фенове на "Петролул", които ще бъдат за нас. Те ще дойдат и в София да ни подкрепят, защото не всички викат за "Стяуа". Радвам се за Кешеру, но не вярвам, че ще вкара 6 гола на нас. Надявам се да убедя треньора, че имам място като титуляр и ще дам най-доброто от себе си", отсече таранът. Той късаше мрежи с екипа на "Петролул", преди да бъде привлечен в България от "Ботев" (Пд).

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе