Извънредни новини

ЦСКА не е спасен, предупреди Стойчо

ЦСКА не е спасен, предупреди Стойчо

София. Ако някой мисли, че ЦСКА е спасен, много се лъже, предстои още доста работа, обяви треньорът Стойчо Младенов. "Всички, които искат да ни подкрепят, са добре дошли. Няма да е лесно, но нещата са оптимистични. Ако заплатите са закъснели с пет-шест дни, това не е такъв проблем, не е нужно да се вдига аларма. Делата по които трябва или ще трябва да плащаме не са по наша вина, а на предишното ръководство", добави той.

Стойчо размаха пръст на резервите. "Имам и големи претенции към футболистите, които влизат от пейката. Искам да показват друго лице. Ако за Долапчиев е разбираемо, за другите не мога да го приема", обяви Младенов, визирайки най-вече Омар Косоко и Карачанаков.

Треньорът коментира и нападките на боса на "Лудогорец" Кирил Домусчиев: "Не сме длъжни да даваме обяснения на никого, нито да се подчиняваме. Не е нормално на човек от такъв ранг, да говори по такъв начин. Но аз съм над тези неща. Сигурен съм, че Домусчиев съжалява".

Мартин стопли феновете

на ЦСКА с два гола при 5:0 над "Локо" (Сф). Голяма част от привържениците се съблякоха голи, въпреки минусовите температури. В края на първата част зрителите си организираха "бой" със снежни топки помежду си. Тя продължи близо 20 минути. Преди мача красавиците от агитката на ЦСКА спазиха обещанието си и поздравиха играчите. Те им подариха по една червена роза. След двубоя пък Тодор Янчев зарадва дъщеря си с цветето, което получи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе