Извънредни новини

ЦСКА шокира "Берое"

ЦСКА шокира

Изненадващо или не, ЦСКА шокира "Берое" с 2:0 в Стара Загора в първи полуфинал за купата на България. Първият гол за "червените" вкара бившият играч на "заралии" Самир Аясс още в петата минута на празна врата. Второто попадение бе дело на Борис Галчев в 53-ата минута с глава.

Гостите от София имаха шансове и за още попадения, но не сполучиха. Най-добрият шанс за домакините пък се откри пред Исмаил Иса. Той обаче стреля от близо с глава на сантиметри над напречната греда.

Още преди началото на двубоя по трибуните стана горещо. В официалната ложа се бяха настанили няколко фена на ЦСКА. Те бяха бързо разкрити от привържениците на домакините. "Заралии" моментално тръгнаха към тях със стиснати юмруци. Дори полетяха няколко бутилки. В крайна сметка полицията удържа положението и не позволи сценките да станат грозни.
През второто полувреме пък агитката на домакините пуснаха цялата пиротехника, която бяха приготвили към скамейките на "червените". Дали заради провокации, или лошия развой на мача, безброй факли летяха непрекъснато към Христо Янев, помощниците му и резервите на "червените".

Иначе "Берое" в пореден мач бе неузнаваем. Това е шести пореден двубой за старозагорци у нас, в който те не печелят. За последно "заралии" удариха 3:1 "Пирин" в първия кръг от пролетния дял на "А" група.

"Червените", които ритат в "В" група, пък са на крачка от финала. Реваншът с "Берое" е след две седмици в София.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе