Извънредни новини

ЦСКА събра Ламбо, Волен и Цветанов

ЦСКА събра Ламбо, Волен и Цветанов

Непримирими политически врагове се събраха заедно заради ЦСКА. Вчера фенклубът на "армейците" в парламента посрещна Стойчо Младенов. Инициатори бяха депутатите Стефан Данаилов и Георги Анастасов, както и пресаташето на тима Иван Ченчев.

До специално приготвената торта застанаха Ламбо, Волен Сидеров, Цветан Цветанов, Петър Курумбашев, Веселин Вучков, Хамид Хамид. Парламентарният фенклуб получи плакет от ЦСКА, а "червените" във футболни пристрастия депутати по един плик със сувенири - чаша, значка, химикалка. Цветан Цветанов специално помоли за допълнителна чантичка, за да я подари на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, въпреки че бившият премиер е запален привърженик на "Левски". Топка с автографи на тима пък зарадва депутата Димчо Михалевски, който не е известен като фен на ЦСКА, но пък празнуваше в друго помещение рожден ден.

Депутатите се ангажираха да осигурят на "армейците" равен статут с останалите клубове по отношение на държавните институции. Те пожелаха нови победи с по три и повече гола. От своя страна Стойчо Младенов се възхити, че ЦСКА може да събере на едно място мъже, които в същия този парламент воюват непрекъснато. Майтапа на деня го хвърли депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов. Според него в настоящия парламент няма фенклуб на "Левски", защото ако се организира вечно дерби "5 на 5", "сините" няма да си намерят и резерва.

Чакмаков готов с първия сектор

От "ЦСКА завинаги" не си поплюват и вчера завършиха ремонта на сектор "А" откъм "Б". Той е с чисто нови седалки. Днес ще грейне и централната трибуна откъм сектор "Г". Хората на Сашо Чакмаков чакат решение на кмета на район "Средец" за прочутите спорни 7 дървета. Те продължават да твърдят, че имат изрядни документи за отсичането им. Няма и никакви глоби от 50 000 лева, а само констативен протокол. Освен това максималната глоба за отсичане на най-редките видове дървета е 5000 лв.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе