Извънредни новини

ЦСКА с рекорд, трепери за Марто

ЦСКА с рекорд, трепери за Марто

София. ЦСКА записа най-убедителната победа през сезона в "А" група след 7:0 над "Любимец". Досега "Ботев" държеше рекорда със 7:1 срещу "Пирин". Гаврата на гостите с футбола явно няма край. Едва 15 играчи се появиха на "Армията", трима от тях - юноши, бяха привикани в последния момент. Часове преди срещата от хотела на "Любимец" обаче изчезна Веселинов.

Седемте гола едва ли ще топлят много феновете, ако Мартин Петров не се оправи за реванша с "Левски". Ветеранът се контузи преди почивката. Всички изтръпнаха, защото той се хвана за коляното. Все пак доигра полувремето. Добрата новина е, че ЦСКА завърши срещата с трима свои юноши - Долапчиев, Витанов и Грънчов.

"Доволен съм, че дадох възможност на тези, които играят по-рядко, също и на юношите", сподели треньорът на "червените" Стойчо Младенов. "Смятам, че ще сме максимално подготвени за "Левски". Колкото до шампионата - важното е, че ЦСКА се спаси от затриване. Сега ще градим нагоре. През зимата трудно ще вземем добър футболист от чужбина и ще се насочим към вътрешния пазар. Класирането можеше да бъде съвсем друго, тъй като не трябваше да губим мачове, в които водехме играта. Дори равенства при гостуванията с "Черно море" и "Локо" щяха да променят доста нещата", каза Стойчо.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе