Извънредни новини

ЦСКА пусна билетите за мача с Ботев Пд

ЦСКА пусна билетите за мача с Ботев Пд

София. Oт днес (07.04), до сряда (09.04), могат бъдат да закупени билети за мача ЦСКА – Ботев Пловдив, който ще се играе на 10.04 от 19:30 часа, информира официалната страница на ЦСКА. Ценните хартийки могат да бъдат да закупени във фен магазина на „Армията" всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

В деня на мача (10.04), пропуските ще се продават от 10:00 часа във фен магазина, а от 15:00 до 20:15 часа и на касите на стадион „Българска армия" и „Спортна София".

Цени на билетите:

- сектор А – 10 лева

- сектор В – 7 лева

- сектор Б (гости) – 8 лева

Закупилите билети за сектор А, блок 5, ще влизат през вход 1 (достъпът до него е през алеята, която води към сектор Г).

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията", Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. За допълнителна информация – 0882 449 061.

Предварителна продажба на билети за гостуващите фенове се извършва в град Пловдив от ПФК Ботев на цена 8 лв., като билетите вече са им предоставени.

В деня на мача привържениците на пловдивския отбор ще могат да закупят билет на входа за гости на стадион „Българска армия" срещу 10 лева. По-високата цена е в следствие от споразумение между ПФК ЦСКА и ПФК Ботев.

Вече пък е напълно възможно феновете да си закупят пропуски онлайн, информират още от клуба.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе