Извънредни новини

ЦСКА остана без осем за дербито

ЦСКА остана без осем за дербито

ЦСКА остана без осем футболисти за вечното дерби с "Левски". Треньорът Стойчо Младенов ходи с мокра кърпа на главата, след като стана ясно, че трима контузени отпадат със сигурност за битката. А има и петимата наказани. И днеес по екип не се съблякоха Жереми Фо-Поре, Неманя Милисавлевич и Антон Карачанаков. Аут заради картони са Райс Мболи, Вальо Илиев, Апостол Попов, Омар Косоко и Борко Галчев.

Така ЦСКА няма друга алтернатива, освен да хвърли като ляв бек пълният дебютант Браян Ереро. Юношата на "Барса" ще си партнира по флага с батко си Мартин Петров, ритал за градския враг "Еспаньол". За останалите постове Стойчо Младенов ще закърпи състава. Вероятно треньорът ще призове вратаря Томаш Черни обратно в групата, за да бъде резерва на Стоян Колев. Чехът съди ЦСКА за неполучени заплати и тренира за здраве с отбора. Наказанието на Мболи и липсата на вратар от юношите, който се готви с първия тим, ще реабилитират Черни.

Александър Томов също е обещал да вдигне духа в отбора, като утре или в петък даде поне по една премия. "Червените" чакат общо 6 хиляди лева за двата шампионатни успеха над "Левски и няколко бонуса от по 1000 лева срещу по-скромни съперници. Очаква се да бъдат "инжектирани" с премия от по-малките, както беше сторено миналия петък.

В същото време ЦСКА обяви часа и мястото на срещата между Стойчо Младенов и феновете от Северозапада. В неделя от 12,00 ч. в монтанския хотел "Житомир" треньорът и финансисти от клуба ще разясняват кампанията по купуване на акции.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе