Извънредни новини

ЦСКА надви "Литекс", гледа към титла

ЦСКА надви

Ловеч. ЦСКА свали "Литекс" от второто място с 1:0 насред Ловеч. Разписа се Неманя Милисавлевич веднага след началото на второто полувреме. Сърбинът шутира и топката излъга вратаря Александров заради рикошет в крака на Пламен Николов.

"Червените" пропуснаха да си тръгнат с резултатна победа след невероятни пропуски на Косоко, Чочев и Менди. На практика домакините не създадоха чисто положение. Те имаха претенции единствено за дузпа срещу Асприля. Реферът Ивайло Стоянов обаче му вдигна картон за симулация и рискува да стане главен герой в декларация на Съдийската комисия.

ЦСКА също ревна за дузпа, след като Иван Горанов игра с ръка в пеналта.

"Има огромно напрежение в момчетата, не играем добре от 4 мача насам", призна треньорът Златомир Загорич, но изрази пълно спокойствие, че запазва поста си. Доста смело, тъй като "Литекс" не играе нещо. "Взехме по-опитни да помагат на младите, но не се получава. Ще анализираме къде допуснахме грешки, но явно има такива", призна сърбинът.
"Отборът беше достатъчно агресивен и действаше с нужната скорост", заяви пък Стойчо Младенов. "Срещу нас имахме изключително достоен противник, "Литекс" е един от най-добрите отбори в България. Не можеше да има напрежение при нас след загубата от "Лудогорец". Феновете останаха и аплодираха отбора след поражението, а това рядко се вижда у нас. Благодарен съм им, те са 12-ият ни най-добър играч", добави треньорът на ЦСКА, "Дай Боже да дойдат хора, които да инвестират в ЦСКА, защото ЦСКА все още е най-добрата марка в България."

"Червените" пак сънуват титлата

Имаме шанс за титлата, превъзбуди се голмайсторът за ЦСКА Неманя Милисавлевич. Бившият му тим "Лудогорец" е с цели 6 точки отпреди и два мача по-малко. Сърбинът обаче не смята, че "орлите" са по-силни в момента. "Липсваше ни късмет срещу "Лудогорец". Вкараха ни от статично положение и ни победиха. Аз съм убеден обаче, че имаме шанс за титлата", анализира халфът на ЦСКА.

Видимо ядосан беше националът на "Литекс" Симеон Славчев. "Много ми е тежко, не мога да дам ясна причина. Класен отбор, който се бори за добро представяне, не може да губи два мача подред", каза халфът. "Няма напрежение, уважаваме се взаимно, тренираме усърдно, но днес не се получи".

Босовете Трифон Попов и Стойчо Стоилов обаче отдадоха слабата игра на напрежение в тима. Президентът на "Литекс" отвърна и на обвиненията на Камата, че в Ловеч са загърбили младите играчи и така ги убиват.
"Не съм съгласен със Стоичков", заяви Трифон Попов. "Кирил Десподов и Илия Миланов имаха тежки контузии и бяха с нарушена подготовка. Никола Колев продължава да получава своите шансове. Налагаме децата от школата".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе