Извънредни новини

ЦСКА надуши измама за 2 милиона лева

ЦСКА надуши измама за 2 милиона лева

София. ЦСКА е по следите на грандиозна фалшификация, която цели да източи 2 милиона лева от клуба.

Завесата се повдигнала покрай трансфера на парагвайския нападател Гуидо Ди Дани, който ще стане факт до дни.

Голаджията идва под наем. Ди Вани останал шокиран, когато от ЦСКА го попитали защо съди клуба във ФИФА за 450 000 евро. Парагваецът уж щеше да подсили "армейците" през 2012 година, но в последния момент сделката не стана. Нападателят отвърнал, че нито съди ЦСКА за проваления трансфер, нито е давал пълномощно.

Ди Вани ще подпише съответната декларация за това, когато сключи договор с ЦСКА. От клуба издирват спешно Тангариня и Нилсон Антонио, които уж претендират за 560 000 евро компенсация. Съмненията са, че двамата също не знаят за водени дела във ФИФА. Исковете и на тримата са от името на адвоката Дуарте Да Коща, изключително близък до човек на "Титан".

"Ди Вани никога не е подписвал договор, май не е идвал и в България, какви претенции да има", сподели изпълнителният шеф на ЦСКА Александър Тодоров пред "Стандарт". И потвърди, че срокът за плащането на Венци Христов изтича в понеделник.

Междувременно в лагера на тима в Турция пристигна странна птица. 19-годишният Браян Оливан Хереро ще премине проби. Той играе като ляв бек, юноша на "Барса", но е стигал само до "С" формацията. Последно е бил в "Б" тима на португалския "Брага". И оттам явно е изгонен.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе