Извънредни новини

ЦСКА извади парите

ЦСКА извади парите

София. ЦСКА извади отнякъде куфар с пари и започна масово разплащане по лиценза. От ръководството отказаха да уточнят откъде са намерили толкова пачки.

"Важното е да бъде взет лиценз, а такъв ще имаме", заяви убедено пред "Стандарт" изп. шеф на "червените" Александър Тодоров.

Първи транш от 80 000 лева получи Иван Иванов - Русия. Той направи вече жест, като се отказа от други 220 000. Заработеното си получиха Милен Радуканов, Костадин Стоянов, Спас Делев. Начална вноска от разсрочената на периоди сума взе и Георги Илиев - Майкъла. Бившият шеф се съгласи на компромис и прибра 20 000 лева от дължими 100 000. Днес трябва да има споразумение и с Паро Никодимов. До понеделник се очаква изчистване или споразумения с около 80 бивши футболисти, служители и треньори. Поради спешните плащания са замразени временно заплатите в клуба. Това не притесни футболистите, които ден след загубата 0:1 от "Лудогорец" минаха през касата. Но за да купят акции, като дадат пример на феновете. Групата беше водена от Тодор Янчев. Повечето асове на ЦСКА помолиха имената им да бъдат запазени в тайна. Днес в 11,30 ч. през офисите за акции ще минат и представители на депутатите. Очакван на "Армията" е и Христо Стоичков. Камата обеща да купи 150 акции на името на масажиста Христо Запрянов - Доцента и още толкова за домакина Бай Добри. Двамата са най-близките му в клуба.

Днес още 239 фенове купиха 10 680 акции на стойност 32 040 лева. Като бройка - задоволително, но липсваха тлъсти суми.

Публиката обаче заслужава поздравления за държането на мача ЦСКА - "Лудогорец". Близо 8000 на стадиона не спряха да аплодират цял мач "червените", сториха го и след последния съдийски сигнал въпреки загубата 0:1. Стойчо Младенов похвали специално привържениците и хвърли вината върху съдията Георги Йорданов. Треньорът на ЦСКА видя фаул в атака преди гола на Абало, спестен червен картон на Йордан Минев, измислена засада на Гъргоров, останал сам срещу вратаря. "Малшанс", сподели всеобщото мнение и Александър Томов за изключително здравия мач, в който съперниците пропуснаха по 2-3 идеални възможности за гол.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе