Извънредни новини

ЦСКА избива глоби с билети

ЦСКА избива глоби с билети

ЦСКА вдигна билетите за част от феновете на "Левски" за предстоящото дерби в събота. Двата тима играят за купата при ново разпределение на секторите. "Червените" ще ползват "Г" и като домакини "А". За сините остават "Б" и "В". На реванша ролите ще бъдат разменени. Централната трибуна остава за "Левски", а "В" - за ЦСКА. Мерките са по идея на полицията за по-лесна охрана на битката.

От "Армията" решиха да запазят цени от по 10 лева за фенските сектори. Местата във "В" обаче ще струват по 14 вместо по 12 лева. Леко намазват привържениците на "червените" в "А". Те ще вадят по 14 лева вместо по 15 като на шампионатното дерби.

От ЦСКА се надяват да избият поредните солени глоби, наложени им този път заради изцепките на мача с "Лудогорец". Хората на Александър Томов ще трябва да се бръкнат с общо 9 бона за хвърлени предмети и обидни плакати.
"Само" 3 бона ще платят от "Левски" за издънки на агитката в Стара Загора. "Сините" остават и без помощник-треньора Елин Топузаков, който е и глобен с 500 лева за навлизане на терена.

Все пак в ЦСКА могат да се радват, че не бяха лишени от домакинство заради бутилките, които нацелиха играчи на "Лудогорец". "Червените" разчитат много на приходите от билети, за да платят и задълженията си към Национална спортна база, възлизащи на 48 000 лева.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе