Извънредни новини

В ЦСКА играчи и шефове пили заедно

В ЦСКА играчи и шефове пили заедно

Стойчо разкри далавера на Майкъла за 82 лева

Среднощен запой в ЦСКА разкри треньорът Стойчо Младенов, бесен от обвиненията към работата му, хвърлени от бившия шеф Георги Илиев.

Спецът разкри как точно Майкъла и босът на "Титан" Димитър Борисов разпивали до късни доби в "Найт Флайт" с футболисти. По наша информация става въпрос за Тасио и Мишел Платини. Веселбата е от есента на 2012 година точно преди "червените" да потеглят за мача с "Черно море" във Варна (0:0). Младенов гарантира, че разполага със запис от "Найт Флайт", на който героите ясно личат. Интересното е, че ЦСКА има предимство на "Тича" тогава, но точно Платини и Тасио изпускат в края златни шансове.

Освен това Стойчо обвини Майкъла в дребни гешефти. "Когато пътуваше с нас с автобуса на отбора за мача с "Черно море" във Варна, беше взел командировъчни от клуба, за да си сложи гориво в своя автомобил. Даде изцяло лична пресконференция в пресклуб "България" и после прати в ЦСКА фактура за 82 лева", допълни треньорът. "Преди една година се беше наредил с лопатата на Централни софийски гробища да погребва ЦСКА. Илиев не спира да коментира работата ми, още когато бяхме заедно в ЦСКА. Нищо хубаво не свърши за клуба и е изключително хлъзгав. Когато печелихме мачове, той си приписваше заслугите. Когато дойде следващият треньор и започнаха лоши резултати, прехвърли топката върху Аспарух Никодимов. Такъв е бил през целия си живот, в контактите с хората, в бизнеса си. Хлъзгав човек", изригна Стойчо чрез личния си сайт.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе