Извънредни новини

ЦСКА дарява акции на фенове в нужда

ЦСКА дарява акции на фенове в нужда

ЦСКА протегна ръка на фенове, които по различни здравословни причини не могат да бъдат с любимия отбор. От ръководството в лицето на пресдиректора Иван Ченчев се ангажираха да дарят акции на всички ултраси в нужда. Всичко тръгна от инициатива на "червени" запалянковци, които се събраха в неделя на стадиона. Те искаха да набавят пари и с тях да купят акции на незрящия Добри, Ники от Калофер, който е прикован от 10 години на легло, и други хора със затруднения. От ЦСКА обаче предложиха средствата да отидат директно за лечение на момчетата, а клубът да им джироса безвъзмездно акции. Идеята беше аплодирана от запалянковците.

В същото време изпълнителният шеф Александър Тодоров съобщи пред БНТ, че от лятото на "Армията" се връща Маркиньос. Договорът на бразилеца с "Локомотив" (София) изтича и той става свободен агент. Засега обаче не са водени преговори с Мартин Камбуров, който също е спряган за завръщане при "червените".

ЦСКА пусна билетите за битката с "Ботев" в четвъртък. Те са достъпни и онлайн благодарение на BGbileti.com. Заплащането става посредством ePay.bg. Електронните билети се пращат по имейл и всеки запалянко може да ги разпечати.

Цените са 10 лева за сектор "А" и 7 за "В". Гостите ще плащат по 8, ако купят билети от Пловдив. ЦСКА вече са ги изпратили. На касите на "Армията" пропуските за "клетката" за гости ще струва 10 лева по споразумение между двата клуба.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе