Извънредни новини

ЦСКА чака Ицо за "Лудогорец"

ЦСКА чака Ицо за

ЦСКА очаква рамо от Христо Стоичков в битката с "Лудогорец" утре. Дербито на кръга е от 19,30 ч на стадион "Българска армия". Ицо е в България за три дни, а утре сутринта дава в София старта на "Каменица фенкупа".

"Червените" се надяват, че присъствието на Камата ще развали проклятието срещу разградчани. ЦСКА още няма победа в шампионата срещу "Лудогорец". Единственият успех е за купата миналия сезон, като "армейците" елиминираха "орлите". В същото време "Блиц" съобщи, че Стоичков и Бербатов ще закупят акции от "червените". До снощи обаче липсваше официално потвърждение от лагерите на двете суперзвезди. Пред "Стандарт" Александър Томов също отказа коментар. "Пътувал съм навсякъде по света и съм категоричен, че двете най-големи звезди на България са Христо Стоичков и Димитър Бербатов. Като всеки друг човек те са свободни да купят акции, но не е моя работа да правя коментари. Когато и да поискат, са добре дошли в ЦСКА. Всичко е тяхно! Неслучайно звездите им са в алеята на славата, която преди 6 години направих с лични средства", добави Александър Томов.

Кампанията с акциите има нужда от освежаване с лица като Бербатов и Стоичков, тъй като и днес не продължи в исканото темпо. На борсата бяха купени 17 897 акции на стойност 53 691 лева. Надеждите на клуба са, че с изчистване на проблема с лиценза големите инвеститори ще се появят на хоризонта.

Шампионът без капитана си

Капитанът Светослав Дяков окончателно отпадна от сметките на "Лудогорец" за мача на "Армията". Националът контузи лошо рамото си срещу "Литекс". Проблемът на Стойчо Стоев е допълнен от наказанието на Златински. Така единственият вътрешен халф с игрови минути този сезон остава Ешпиньо. Под въпрос продължава да е участието на десния защитник Кайсара, който прави изключително силен сезон. Бразилецът е с дупка в крака след влизането на Миро Манолов от "Литекс". Днес шампионите пристигнаха в София и направиха тренировка в "Царско село", където са отседнали.

От "Армията" призоваха феновете

да използват и други офиси за закупуване на акции утре, тъй като се очаква бум от желаещи във временния офис на стадиона. Компанията посредник праща 5-има души, които ще приемат заявки преди мача ЦСКА - "Лудогорец".

Домусчиев не предвижда екстра премии

при успех на "Лудогорец" срещу ЦСКА утре. Очаква се босът на гостите да седне в ложите на "Армията". От лагера на "червените" този път не се изхвърлят с обещания, след като играчите заработиха по 5 бона за последната победа над "Левски".

В Разград пуснаха билетите

за мача с "Ботев" (Пловдив) в следващия кръг. Те варират между 8 и 15 лева. Гостите от Пловдив ще плащат по 8 лева за място в "клетката".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе