Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

По 3 целувки за бой над Чехия

По 3 целувки за бой над Чехия

София. Нежен стимул получиха националите преди утрешния мач с Чехия. "Лъвовете" ще борят успех с три гола разлика, за да остане и минималният шанс за баражите към Мондиала в Бразилия. Мис национален отбор Тереза Райкова обеща на всеки един от футболистите на Любо Пенев по 3 целувки, ако успеят да напълнят кошарата на Петър Чех. "Много се надявам момчетата да размажат чехите. Страшно бях разочарована след мача с Армения. Но не всичко е загубено. Ще подаря на момчетата по 3 целувки, ако бият. По една за всеки гол", зарече се Тереза пред "Стандарт".

В същото време младежкият национален отбор ще гостува на Словения в също важна европейска квалификация. Преди мача стана ясно, че най-младият играч в "А" група Стефан Велков е следен изкъсо от германския гранд "Байерн". 17-годишният централен бранител на "Славия" вкара гол на Русия при 3:3 в петък. Босът на "белите" Венци Стефанов потвърди за интереса на баварците пред ТВ7. "Преди и "Наполи" го искаше, но с тях прекратихме взаимоотношения. Английски клубове също го следят. Той е футболист със сериозни качества", обяви Венци за Велков, който е неизменен титуляр в отбора на Асен Букарев този сезон.

"Любо Пенев задължително трябва да остане в националния отбор дори да не се класираме или стигнем поне бараж", продължи Венци Стефанов. "Той доказа, че от нищо прави нещо".
Димитър Пенев

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе