Извънредни новини

Цел №1 на ЦСКА изчезна безследно

Цел №1 на ЦСКА изчезна безследно

Най-чаканият нов футболист на "Армията" - Антон Огнянов, не се появи днес за медицински прегледи в ЦСКА. Така изправи на нокти Стойчо Младенов. По-лошото е друго: асът на "Любимец" потъна вдън земя. Той спря да вдига телефона си, въпреки че само дни по-рано даде думата си да премине при "червените". Ръководители, личните мениджъри и дори бивши колеги на Тони удариха на камък при опитите да се свържат с нападателя. "Стандарт" също пробва да говори с левичаря, но телефонът му даваше цял ден свободно.

В долината на "дините" заподозряха, че на Антон му е забранено да вдига на който и да е футболен човек с изключение на клубния шеф на "Любимец" Наско Сталев. Вероятно става въпрос за вдигане цената на заралията въпреки дадената на ЦСКА дума. От Огнянов се интересуваха и "Левски", и "Литекс". Чу се, че Сталев се опитва да пласира голаджията и в Турция, където има солидни връзки.

На "Армията" днес не се появи и нигерийският халф Съни, но при него причините са обективни. Бившият играч на "Валенсия" не успял да осигури самолетни билети в блъсканицата след новогодишните празници. Съни обаче е обещал да бъде с ЦСКА от първия ден на лагера в Ксанти.

Очаква се разяснение по казуса с Антон Огнянов да бъде дадено днес, когато Стойчо Младенов ще говори преди медиите. Има малка надежда, че юношата на "Берое" все пак ще се появи на "Армията" в ранната утрин, тъй като в 9,00 ч тимът потегля за Гърция.

Бебе
задържа
в София

Марсиньо. Бразилецът няма да тръгне с ЦСКА за гръцкия град Ксанти утре сутрин. Халфът очаква раждането на второто си дете. Събитието е запланувано именно за днес в софийска клиника, където вече е настанена съпругата на бразилеца. Раждането ще бъде със секцио и Марсиньо е изявил желание да бъде плътно до жена си. Левичарят, който има дъщеричка на 5 годинки, обещал да почерпи здраво съотборниците си след раждането на второто си дете.

Халфът явно има намерение да се задържи в ЦСКА през следващите месеци. Стойчо Младенов беше му вдигнал мерника след последния мач с "Левски" за купата, в който Марсиньо пропусна да вкара заради бързината си на костенурка. Явно в последния момент треньорът е размислил.

Жертвах пари, хвали се Борко

Жертвах пари, за да се върна в ЦСКА, похвали се новото попълнение Борко Галчев. И не скри, че в "Ботев" е взимал много по-добра заплата, отколкото ще прибира сега на "Армията". "Понякога трябва да се правят жертви, а и от малък съм от ЦСКА", сподели още опорният халф на прегледите днес. Борко се раздели с "Ботев" по взаимно съгласие.
Другият нов Здравко Илиев не скри, че е помислил внимателно, преди да отговори на "червените". Лично Стойчо Младенов му се обадил по телефона. Десният бек не пожела да отговори на разсъбличащия напоследък въпрос от кой отбор е бил като дете. Всъщност доста наивно зададен, тъй като бранителят няма как да е от ЦСКА. Баща му Илия Илиев е титуляр в шампионския тим на "Берое". Самият Здравко е продукт на старозагорската школа и един от любимците на публиката през последните години.

На прегледите беше и крилото Тони Силва, подписал още преди Нова година.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе